Home / Reviews / Lyd & Billede - S 300

Lyd & Billede - S 300

-

6 / 6 Stjerner - Specielt anbefalet

Konklusion
-
Comeback er en svær kunst, især efter et så perfekt afsæt som S200. Men S300 er en tredjedel større, en tredjedel dyrere – og også en tredjedel bedre. De vil ikke i samme grad chokere på grund af størrelsen, men som trofaste og meget præcise musikgengivere skal de nok få mange tilhængere. Og nu også til større stuer.
Læs den fulde anmeldelse her:
 

4 comments

Mar 01, 2016 • Posted by Mads Buchardt

Hej Peter.

Ikke meget endnu desværre. Ideerne er på plads om en 3 vejs i et slavesystem, som vi kender det fra S200. Så snart vi har noget at skrive eller vise, skal det nok komme på vores facebook. Tak for din interesse.

Mar 01, 2016 • Posted by Peter Bak

Hej Mads, jeg følger interesseret med i udviklingen hos Jer. Er der nyt om en større højttaler?
Pft, Peter

Aug 09, 2015 • Posted by Mads Buchardt

Hej Christer.

Vi arbejde på den. Vi lavede faktisk en der blev kaldt S500, men vi valgte ikke at sætte den i produktion. Der skal arbejdes meget hårdt for at få en 2.5 vejs til at spille ligeså flot som vores S300. S300 Spiller dog fint med i bassen til selv ret store lokaler, det er en af dens store styrker. Men hvis man vil spille meget højt, kommer den selvfølgelig til kort.

Aug 06, 2015 • Posted by Christer Rydberg

Hej

Jag fick reda på er via en vän Mikael som varit på mässan i Jönköping och köpt S300. Han är mycket nöjd med dessa och jag är intresserad av era högtalare. Dock har jag ett par stativare nu och är mer sugen på ett par mindre golvhögtalare och undrar om ni inte skall konstruera en mindre golvare också med 2 st 6" element ex? Detta för att ge er ett mer komplett sortiment för större rum, ex. Dynaudio Focus 260, Audiovector SR3, Dali Mentor 5/6.
Mvh Christer

Leave a comment